EȘTI AICI:
Workshop “STUDENT CENTERED PEDAGOGIES”

Workshop “STUDENT CENTERED PEDAGOGIES”

UNITA invită toate cadrele didactice și administrative ale celor șase universități membre, dar şi orice alte persoane interesate, să participe la primul eveniment organizat de rețeaua de centre de predare și învățare din cadrul consorțiului, ce va avea loc sub umbrela proiectului UNITA- Universitas Montium.

Evenimentul are ca scop schimbul de bune practici privind pedagogiile centrate pe studenți, cu un accent deosebit pe învățarea colaborativă și competențele transversale. Pe parcursul a trei zile de conferințe și ateliere online (6, 13 și 20 Septembrie, 2021), participanţii şi participantele vor putea să-și împărtășească proiectele din ariile mai sus menţionate, să discute subiecte și chestiuni privind predarea la distanță în învățământul superior. De asemenea, ei vor fi încurajaţi să schimbe bune practici cu privire la diferite subiecte, cum ar fi: implicarea studenților în contextul online, motivație, evaluare, utilizarea platformei Moodle și a instrumentelor interactive pentru predare, dar și multe altele.

Programul poate fi consultat la următoarea adresă: 

https://www.ubi.pt/Ficheiros/Sites/86/Eventos/951/Program%20for%20WS.pdf

Toate conferințele și atelierele vor avea loc online prin intermediul platformei Datacloud, înregistrarea fiind posibilă prin completarea formularului disponibil la adresa:

https://datacloud.univ-unita.eu/index.php/apps/forms/dFodWRTdmFF6orfr

Termenul limită pentru înregistrare: 31 august 2021.

Participanții vor primi link-urile de conectare prin e-mail înainte de începerea atelierelor.