EȘTI AICI:
„OportUNITAtea ta pentru dezvoltare în Educație și Cercetare”

„OportUNITAtea ta pentru dezvoltare în Educație și Cercetare”

Cadrele didactice ale Universității de Vest din Timișoara sunt invitate să participe la un eveniment organizat de Departamentul UNITA al UVT în data de 19 aprilie 2024, începând cu ora 9:30, cu scopul prezentării unor oportunități de colaborare în cadrul alianței de universități europene UNITA, atât în domeniul Educației, cât și în cel al Cercetării.

Prezentările vor evidenția:

Organizarea de cursuri comune cu parteneri din alianța UNITA prin metoda Collaborative Online International Learning.Aceste cursuri pot asigura o experiență

internațională de învățare unui număr cât mai mare de studenți, chiar acasă la ei, dar pot oferi și posibilitatea de a pune bazele unor alte tipuri de activități educaționale comune.

Școlile tematice sub forma Erasmus+ Blended Intensive Programmes, la UVT sau la partenerii UNITA, cu teme de actualitate ce dezvoltă profesionalismul studenților și oferă oportunități de mobilitate fizică și virtuală, inclusiv pentru cadrele didactice.

Maximizarea prezenței în cercetare în alianța UNITA, prin inițierea echipelor de cercetare, colaborarea la articole și participarea la apelurile pentru finanțări UNITA, consolidând rețele și echipe de cercetare pe teme strategice.

Sesiunea de încheiere constă într-un atelier de inițiere în intercomprehensiune între limbile romanice, îmbunătățind calitatea mobilităților la universitățile partenere și deschizând orizonturi în comunicarea transnațională.

Înregistrarea la eveniment este obligatorie pentru a putea asigura cele mai bune condiții de organizare a fiecărei sesiuni.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să nu ezitați să contactați Departamentul UNITA la adresa: unita@e-uvt.ro.