EȘTI AICI:
Înscrie-te acum la concursul audiovizual UNITA!

Înscrie-te acum la concursul audiovizual UNITA!

UNITA lansează un nou concurs audiovizual inedit, invitând membrii comunităților universitare din cadrul Alianței să își exprime viziunile despre identitatea și cetățenia europeană prin arta fotografică și video.

Concursul se adresează studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și personalului administrativ din universitățile membre UNITA, oferindu-le o platformă creativă pentru a explora și a ilustra conceptele de integrare europeană, cu un accent special pe alegerile pentru Parlamentul European.

Secțiuni: Fotografie și Video
Tematica: Expresii vizuale ale proiectului european de cooperare, identitate și cetățenie europeană.
Eligibilitate: Deschis membrilor UNITA – studenți, cadre didactice, cercetători, personal administrativ.
Înscrieri: Gratuit, maxim o lucrare per secțiune (fotografie/video).
Premii: 50 euro pentru fotografie, 100 euro pentru video, plus promovare în materialele de marketing ale UNITA.

Cum să participați:
Fotografie: Trimiteți lucrările la unita@e-uvt.ro până pe 31 mai 2024. Includeți numele complet, locația imaginii și o declarație de originalitate. Lucrările pot fi single sau serii (maxim 7 imagini).

Video: Încărcați videoclipul pe Google Drive și partajați linkul cu unita@e-uvt.ro. Specificați numele complet, titlul și locul realizării videoclipului. Videoclipurile pot fi narative, documentare, animate, alb-negru sau color, și trebuie să includă subtitrări în engleză dacă conțin text.

Fiecare contribuție va trebui să fie originală și să respecte drepturile de autor și de imagine. Participarea la acest concurs presupune acceptarea regulamentului de concurs disponibil pe site-ul universității, www.uvt.ro, secțiunea UNITA.

Așteptăm cu nerăbdare contribuțiile dvs. creative care să aducă noi perspective asupra cetățeniei europene până la 31.05.2024!