EȘTI AICI:
Call for ReUnita Innovation Prize 2023

Call for ReUnita Innovation Prize 2023

S-a deschis apelul pentru Open Innovation Prize, competiție de inovare deschisă organizată în cadrul proiectului Re-UNITA, ca parte din acțiunile pachetului de lucru WP5, care vizează colaborarea dintre mediul academic, mediul privat, administrația publică și societatea civilă pentru dezvoltarea durabilă a teritoriilor.
 
Concursul Open Innovation Prize 2023 își propune să recompenseze cele mai bune trei idei care abordează inovarea deschisă. Competiția este deschisă studenților, profesorilor, cercetătorilor, sau antreprenorilor care au startup-uri sau spin-off-uri. Open Innovation Prize 2023 își propune să stimuleze creativitatea, experimentarea, precum și detectarea de
noi oportunități și modele de afaceri.
 
Pot aplica:
  1. Echipe de cercetare provenite din cei cele 6 universități membre UNITA (studenți, profesori, cercetători înscriși pentru anul universitar 2023/2024), companiile spin-off și start-up care aparțin sau beneficiază de servicii de incubare oferite de universitățile din alianța UNITA.
  2. Promotori ai ideilor originale, care facilitează: 
    • valorificarea în societate a rezultatelor cercetării și cunoașterii științifice și tehnologice* și/sau 
    • procese de cercetare și dezvoltare pentru produse și procese noi sau îmbunătățite semnificativ* 
    • *cu mențiunea ca respectivele procese sau rezultate ale cercetării să fie dezvoltate în cadrul uneia dintre universitățile din alianța UNITA.
Termenul de depunere a candidaturilor este 3 decembrie 2023
Mai multe informații  „Call ReUnita Innovation Prize 2023”