Mesajul Rectorului Universității de Vest din TimișoaraDe-a lungul unei istorii marcate de momente de bucurie, dar și de provocări, universitatea noastră și-a urmărit cu consecvență rolul cu care a fost învestită de fondatorii săi, anume de principal centru de cunoaștere în regiunea de Vest a țării. Într-o lume a mobilității, în care distanțele s-au comprimat enorm ca urmare a dezvoltării de mijloace de transport rapide și de noi medii de comunicare, UVT se profilează pe piața educațională globală ca un lider regional deschis înspre comunitatea academică internațională, atât din perspectiva cercetării științifice cât și a programelor de studii.

Astăzi UVT oferă atât celor care doresc să producă cunoaștere, să inoveze sau să performeze în domeniul științific sau al creației artistice, cât și celor care doresc să studieze în cadrul ciclurilor de licență, masterat, doctorat sau post-doctorat, un mediu intelectual efervescent, care stimulează deopotrivă realizările individuale, munca de echipă și interdisciplinaritatea. În acest sens, prin însăși Carta UVT, cercetarea ştiinţifică avansată şi educaţia au fost în aceeași măsură asumate ca formând cele două componente ale misiunii universității noastre.

Vă urez tuturor celor care doriți sa fiți parte a acestui proiect Bun venit în Universitatea de Vest din Timișoara și vă invit să vă alăturați efortului nostru de a consolida împreună o instituție ghidată de deviza: integritate, dinamism și viziune academică.Rector,
Prof. univ. dr. Marilen Gabriel PIRTEA


Dept. de Sisteme Informatice şi Comunicaţii Digitale | Tur virtual | Sitemap
UVT © 2017. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro