02 - 07
Sep
  • Evenimentul va include discursuri motivaționale cu cei mai buni oameni de știință din lume.
  • Campus Party Europa va reuni peste 10.000 participanți din lumea digitală din Europa
  • O săptămână, 24/7 evenimentul include competențe digitale aflate primul loc pe piața din lume
Campus Party Europa, unul dintre cele mai mari și cele mai ambițioase festivaluri de tehnologie din lume, vine la O2 din Londra, Marea Britanie, din 02 până la 07 septembrie 2013. Evenimentul va găzdui 10.000 de tineri din întreaga Europă, informându-i despre tehnologiile noi și în curs de dezvoltare și va inspira o generație de tineri pentru a creea noi drumuri în carierele lor.

Spre deosebire de alte evenimente de tehnologie, Campus Party se adresează persoanelor interesate de tehnologia digitală și modul în care aceasta poate ajuta la modelarea și definirea societății și culturii moderne, precum și antreprenorilor, hackerilor, promotorilor, gameilor și utilizatorilor avansați. O piață masivă a competențelor digitale va sta în centrul festivalului cuprinzând 8 etape, peste 100 de vorbitori și peste 500 de ore de conferință în cinci zile pline de acțiune.

Ronan Dunne, CEO al Telefónica UK, a declarat: ”Din 1997, fanii tehnologiei din Europa și America Latină au venit în număr tot mai mare la Campus Party cu dorința de a inova, a învăța și a schimba experiențe cu unele dintre cele mai mari nume în domeniul tehnologiei. În acest an, ambiția va fi la scară mult mai mare pentru un eveniment deja foarte cunoscut”.

Dunne a continuat: "Evenimentul va cuprinde o gamă largă de servicii de sprijin gratuite, inclusiv sfaturi cu privire la modul de a obține promovarea în carieră sau cum o afacere poate avea succes pe Facebook. Evenimentul îi va ajuta pe oameni să se perfecționeze și să-și dezvolte abilitățile digitale, în același timp oferindu-le companiilor posibilitatea de a găsi talentul de care au nevoie pentru a se dezvolta. "

Festivalul va cuprinde cele mai importante tehnologii din lume împreună cu provocarea de a dezbate cele mai mari probleme care afectează viitorul nostru digital.

Printre invitații de la evenimente anterioare Campus Party se regăsesc: Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web, Steve Wozniak, co-fondator Apple, și astronautul Neil Armstrong. Programul complet pentru Campus Party 2013 va fi anunțat în curând.

Dunne a concluzionat: "Fie că sunteți în căutarea unei oportunități sau pur și simplu sunteți interesați de modul în care noua tehnologie modelează lumea în care trăim, veți găsi inspirația de care aveți nevoie la Campus Party . "

Universitățile joacă un rol important la acest eveniment, studenții deținând cheia pentru deblocarea viitorului lumii digitale. Talentul și inovarea guvernează Campus Party, iar informațiile obținute aici vor constitui un punct de plecare în viitoarele cariere.

Aflați mai multe informații pe site-ul http://www.campus-party.eu/ sau la adresa de e-mail campusparty@telefonica.com
Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro