07
Mar
Diplomaţie, Cultură şi Relaţii Internaţionale, la Universitatea de Vest din Timișoara

În baza strategiei sale de implicare continuă în viața socio-culturală a comunității, Universitatea de Vest din Timişoara anunță organizarea Conferinței Europa – prezent și viitor. Perspectiva germană susținută la Universitate de către Excelența Sa Werner Hans Lauk, Ambasadorul Germaniei în România.

Conferința face parte din seria "Diplomație, Cultură şi Relații Internaționale" și se adresează atât comunității academice şi diplomatice, cât şi mediului social, economic şi cultural mai larg.

“Universitatea pe care o conducem reprezintă o voce puternică în comunitate, iar asemenea acțiuni aduc un plus de valoare societății. Personalități marcante la nivel mondial au trecut pragul Universității de Vest din Timişoara legând, astfel, parteneriate puternice cu Instituția și, în același timp, orașul nostru”, a declarat Rectorul Universității, Prof. univ. Dr. Marilen Pirtea.

De la inițierea proiectului, Universitatea a fost gazda a numeroase conferințe susținute de către reprezentanți de marcă ai diplomației și vieții socio-culturale, la nivel mondial.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 martie, la ora 12.00, în amfiteatrul A01.

Vă așteptăm!Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro