Meniu
 
»  OSUT
»  ASSEUT
»  AIESEC
»  ASPFC
»  CDC
»  GEOTIM
»  HEXAGONE
»  AEGEE
»  ELSA

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) este singura organizaţie sindical-studenţească constituită la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, înfiinţată în 27 martie 1990, cu o experienţă de peste 25 ani, fapt ce o face cea mai reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară.

Scopul OSUT este de a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi de a stimula participarea acestora la actul educaţional, la viaţa socială, economică şi culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.

OSUT este membră cu drepturi depline a Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi adesea activă în Uniunea Europeană a Studenţilor (ESU). De asemenea, OSUT este membră a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Timiş (FITT), a Asociaţiei Timişoara Captială Culturală Europeană 2021, a Coaliției pentru Date Deschise, în Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret de pe lângă Primăria Municipiului Timişoara şi înregistrată în Repertoarul ONG al Camerei Deputaţilor, fiind persoană juridică neguvernamentală.
Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara
Valori:
  • Responsabilitate
  • Muncă în echipă
  • Toleranţa
  • Perseverenţa
  • Implicare
  • Solidaritate

Contact:

Blvd. V. Pârvan 4, Timişoara 300223, Timiş, România
Camera: 247
Tel: 0256 592 181
office@osut.ro
osut.ro

Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro