Studenți


IMPORTANT: In atentia studentilor de Anul I

•  In atentia studentilor straini, Anul I (bursieri ai statului roman, etnici romani cu domiciliul in strainatate) care opteaza pentru cazare

Studentii straini din categoria mentionata vor depune cerere de cazare la secretariatul facultatii sau la comisiile de cazare. Mai multe detalii va pot oferi secretariatele facultatii la care sunteti inscrisi.

•  Inscrierea la cazare a candidatilor din anul I se va face, conform regulamentului, in perioada 14 august 2017 - 08 septembrie 2017
•  Pentru cazurile sociale: se va incarca un singur document care va cuprinde toate actele specificate in regulamentul de cazare.

Referitor: primirea credentialelor contului de e-uvt

Stimati studenti,
Incepand cu data de 10 August 2017, pe contul de mail pe care l-ati comunicat la Admitere veti primi credentialele (utilizatorul si parola contului de mail institutional, e-uvt). Contul de mail de student va fi de forma nume.prenumexx@e-uvt.ro (xx- reprezinta anul nasterii)

Daca nu ati primit credentialele pe email, din diverse motive (poate nu ati furnizat adresa corecta de email, sau a fost gresit introdusa in sistem, sau poate nu ati comunicat-o, etc), va rugam sa realizati o solicitare catre serviciul nostru.

Solicitarea o puteti face doar pe mail, la adresa support@e-uvt.ro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0256.592.327 si 0256.592.375

In atenția studenților Universității de Vest din Timișoara,
Universitatea de Vest din Timișoara vă pune la dispoziție o serie de servicii care vă sunt utile pentru desfășurarea activității academice:

Autentificarea pentru toate aceste sisteme se face cu un singur cont , și anume cu contul institutional de e-mail al platformei e-uvt, care se primește în Anul I de studii (exemplu: mihai.popescu99@e-uvt.ro )

Pentru informatii legate de contul de email (preluare, activare, configurare, etc.) contactați secretariatul facultății sau Departamentul Sisteme Informatice și Comunicații Digitale.CAZARE studenti


Mai multe informatii despre depunerea cererilor de cazare online gasiti aici

Detalii suplimentare legate de cazare pentru anul universitar 2017-2018 gasiti la adresa: www.osut.ro


Scolarizare


Chestionar de satisfacție a studenților


Similar anilor anteriori Universitatea de Vest din Timisoara este preocupata de modul in care studentii percep viata academica si aspectele sale specifice.
In acest sens, va invitam sa va exprimati opiniile cu privire la specificul vietii studentesti prin completarea urmatorului Chestionar de satisfactie, disponibil la adresa:

https://goo.gl/ge9vgo

Opiniile si raspunsurile exprimate vor sta la baza actiunilor pe care Universitatea le va intreprinde, astfel incat asteptarile voastre sa fie indeplinite in masura in care este posibil.


Tabere studenţeştiFacilităţi studenţiAlumni - Absolvenți UVTDept. de Sisteme Informatice şi Comunicaţii Digitale | Tur virtual | Sitemap
UVT © 2017. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro