Studenți


In atenția studenților Universității de Vest din Timișoara,
Universitatea de Vest din Timișoara vă pune la dispoziție o serie de servicii care vă sunt utile pentru desfășurarea activității academice:

Autentificarea pentru toate aceste sisteme se face cu un singur cont , și anume cu contul institutional de e-mail al platformei e-uvt, care se primește în Anul I de studii (exemplu: mihai.popescu99@e-uvt.ro )

Pentru informatii legate de contul de email (preluare, activare, configurare, etc.) contactați secretariatul facultății sau Departamentul Sisteme Informatice și Comunicații Digitale.CAZARE studenti


Detalii suplimentare legate de cazare pentru anul universitar 2016-2017 gasiti la adresa: www.osut.ro


Scolarizare


Chestionar de satisfacție a studenților


Similar anilor anteriori Universitatea de Vest din Timisoara este preocupata de modul in care studentii percep viata academica si aspectele sale specifice.
In acest sens, va invitam sa va exprimati opiniile cu privire la specificul vietii studentesti prin completarea urmatorului Chestionar de satisfactie, disponibil la adresa:

https://goo.gl/ge9vgo

Opiniile si raspunsurile exprimate vor sta la baza actiunilor pe care Universitatea le va intreprinde, astfel incat asteptarile voastre sa fie indeplinite in masura in care este posibil.


Tabere studenţeştiFacilităţi studenţiAlumni - Absolvenți UVTDept. de Sisteme Informatice şi Comunicaţii Digitale | Tur virtual | Sitemap
UVT © 2017. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro