IMPORTANT: In atentia studentilor de Anul I

•  In atentia studentilor straini, Anul I (bursieri ai statului roman, etnici romani cu domiciliul in strainatate) care opteaza pentru cazare

Studentii straini din categoria mentionata vor depune cerere de cazare la secretariatul facultatii sau la comisiile de cazare. Mai multe detalii va pot oferi secretariatele facultatii la care sunteti inscrisi.

•  Inscrierea la cazare a candidatilor din anul I se va face, conform regulamentului, in perioada 14 august 2017 - 08 septembrie 2017
•  Pentru cazurile sociale: se va incarca un singur document care va cuprinde toate actele specificate in regulamentul de cazare.

Referitor: primirea credentialelor contului de e-uvt

Stimati studenti,
Incepand cu data de 10 August 2017, pe contul de mail pe care l-ati comunicat la Admitere veti primi credentialele (utilizatorul si parola contului de mail institutional, e-uvt). Contul de mail de student va fi de forma nume.prenumexx@e-uvt.ro (xx- reprezinta anul nasterii)

Daca nu ati primit credentialele pe email, din diverse motive (poate nu ati furnizat adresa corecta de email, sau a fost gresit introdusa in sistem, sau poate nu ati comunicat-o, etc), va rugam sa realizati o solicitare catre serviciul nostru.

Solicitarea o puteti face doar pe mail, la adresa support@e-uvt.ro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0256.592.327 si 0256.592.375

I.Cazare studenti

II. Depunere cerere cazare online

I. Candidatii declarati admisi final (Anul I) in urma concursului de Admitere pentru anul universitar 2017-2018 (pentru ciclul Licenţă şi Masterat)


Conditii de indeplinit:

- Pot participa doar candidatii care au confirmat locul obtinut in urma concursului de admitere pentru anul universitar 2017-2018;
- Cunoasterea credentialelor contului de email institutional e-uvt, primite pe adresa de email comunicata la admitere.
- Autentificarea se face credentialele contului de mail e-uvt.


Pentru a realiza depunerea online a dosarului de cazare, va rugam sa urmati urmatorii pasi:

Pas 1. Identifica credentialele (utilizatorul si parola) contului de mail institutional, e-uvt.ro, pe care le veti primi pe adresa de email comunicata la admitere.

Pas 2. Acceseaza platforma on-line de depunere a dosarului de admitere, la adresa cazare.uvt.ro, sau click pe butonul de mai jos.Pas 3. Autentifica-te cu credentialele contului de e-uvt (primite pe adresa de mail comunicata la admitere)

Pas 4. Dupa ce ati accesat platforma, va rugam sa verificati corectitudinea datelor afisate. Va rugam sa va asigurati ca numarul de telefon este corect. In cazul in care constatati ca este gresit aveti posibilitatea sa il corectati.

De asemenea trebuie bifate si declaratia de asumare a responsabilitatii pentru declaratiile facute. In caz contrar nu se poate continua inscrierea.

Pas 5. Continuati cu exprimarea optiunilor, conform informatiilor din urmatorul ghid:

Ghid cazare on-line pentru studentii din Anul I


Pas 6. Dupa ce ati finalizat inscrierea, veti primi pe adresa de mail institutionala Fisa de inscriere la cazare, in care veti regasi optiunile dumneavoastra. In cazul in care constatati ca ati gresit la completarea optiunilor, trebuie sa realizati o alta depunere, solicitand in prealabil stergerea dosarului.

Informatii utile:

- Casuta de email institutional se acceseaza la adresa: mail.e-uvt.ro
- Daca intampinati probleme sau aveti intrebari comunicati-le pe adresa de email support@e-uvt.ro si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp, sau folosind formularul de contact de pe platforma de cazare on-line.

II. Studentii activi din anul universitar 2017-2018

Conditii de indeplinit:

- Pot participa doar studentii de la ciclurile de inavatamant Licenta si Masterat;
- Pot participa doar studentii care in anul universitar 2016-2017 nu sunt in an final;
- Autentificarea se face cu credentialele contului de mail e-uvt.

Atentie: nu se pot înscrie doctoranzii, absolvenţii, studenţii retraşi, cei aflaţi în întrerupere de studii, respectiv cei exmatriculaţi.


Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2019. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro