04
Iul

Premieră pentru România, la UVT.
Eveniment important susținut de ONU va avea loc la Timişoara

Vineri, 4 iulie, în Sala A01 a Universității de Vest din Timișoara va fi lansată în premieră în România Ziua Mandela, în prezența ES Thenjiwe Mtintso, Ambasadorul Africii de Sud în România. Promovat de Organizația Națiunilor Unite (ONU), evenimentul marchează celebrarea personalității lui Nelson Mandela și cei 67 de ani petrecuți în slujba comunității. În acest sens, Ziua Mandela se dorește a fi o invitație la nivel global de implicare personală, prin voluntariat, în efectuarea a 67 de minute de muncă voluntară pentru a genera schimbare în folosul umanității.

“Universitatea de Vest din Timișoara este mereu implicată în comunitate aducând plus de valoare prin proiecte importante cu efect pozitiv asupra noastră, a tuturor. Avem onoarea să promovăm acest eveniment la nivelul României și sprijinim toate inițiativele care cultivă valori precum implicarea personală în sprijinul comunității”, spune rectorul Universității, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Promotorul acestui eveniment în Timișoara este Centrul de studii africane Ubuntu al UVT, coordonat de Conf. univ. dr. Silviu Rogobete (Consul general al României în Africa de sud, 2006-2013).

Invitata de onoare, care va avea și o expunere publică, va fi Excelența Sa Thenjiwe Mtintso, Ambasadorul Africii de Sud din România. Evenimentul va avea loc în Sala A01 a Universității de Vest din Timișoara, vineri, 4 iulie 2014 ora 11.00.


Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro