10
Iun
Masa rotunda - Globalizarea si dreptul procesual penal

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează, în Sala de Conferințe, în data de 10 iunie 2013, orele 10-12 Masa rotundă Globalizarea și dreptul procesual penal, orele 15-18 Conferinţa Noul Cod Penal şi Noul Cod de Procedură Penală: mai aproape de principiile moderne ale dreptului penal.

La aceste manifestări științifice vor participa profesori și cercetători în domeniul dreptului penal și al dreptului procesual penal de la Academia de Știinţe Sociale din Shanghai (prof. dr. Ye Qing, prof. dr. Du Wenjun, prof. dr. Tu Longke, prof. dr. Chen Ling și prof. dr. Duan Zhanchao).

Sunt invitați să participe specialiști în drept penal și drept procesual penal de la Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj- Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, precum și reprezentanți ai autorităților și instituțiilor relevante din domeniul juridic în plan național (Ministerul Justiției, Institutul de Cercetări Juridice Acad. Andrei Rădulescu din cadrul Academiei Române).

Aceste manifestări științifice se adresează atât juriştilor, cât şi altor specialişti (politologi, sociologi, economişti, istorici etc.) interesaţi de dezbaterea publică a unor teme juridice de actualitate.

Conf.univ.dr.Lucian Bercea
Decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara

Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro