19 - 20
Mai
FACULTATEA DE DREPT DIN CADRUL UNIVERSITĂŢII DE VEST DIN TIMIŞOARA ÎȘI PREMIAZĂ PREMIANŢII
Timișoara, 19 mai 2015


Rezultatele obţinute de studenţii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara la concursurile studenţeşti naţionale şi internaţionale organizate în anul universitar 2014-2015 sunt marcate public printr-un eveniment organizat marţi, 19 mai 2015, începând cu ora 18, în Amfiteatrul A2.

Cu această ocazie, vor fi premiaţi studenţii care au participat la ediţia 2015 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, prestigios concurs studenţesc naţional organizat anual între echipele facultăţilor de drept ale Universităţii din București, Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Universităţii „Al. I. Cuza” Iași, Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, Universităţii din Craiova și Universităţii de Vest din Timișoara, în cadrul căruia au ocupat locul II în clasamentul general şi au câştigat 3 probe din totalul celor 7.

În acelaşi timp, vor fi premiaţi studenţii care au participat la fazele finale ale concursurilor studenţeşti internaţionale de drepturile omului, drept internaţional public și dreptul Uniunii Europene: European Human Rights Moot Court Competition 2015, concurs studenţesc organizat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de Consiliul Europei şi ELSA – European Law Students’ Association, în cadrul căruia s-au calificat în semifinalele competiţiei, ocupând locul IV, și Central and Eastern European Moot Court Competition 2015, concurs studenţesc organizat de către British Law Center, cu susţinere din partea instituţiilor Uniunii Europene, a Centre for European Legal Studies din cadrul Universităţii Cambridge și a Clifford Chance, în cadrul căruia s-au calificat în faza semifinală a competiţiei și au obţinut premiul pentru cel mai bun pledant în runda preliminară.

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara mulţumeşte studenţilor săi și profesorilor care au coordonat pregătirea lor, pentru contribuţia la promovarea imaginii şcolii de drept din Timişoara.

Prof.univ.dr. Lucian Bercea
Decanul Facultăţii de Drept
Universitatea de Vest din Timișoara

Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro