31
Mai
Expozitia - Childish

Universitatea de Vest din Timişoara - Facultatea de Arte și Design organizează, cu ocazia Zilei Copilului, expoziția CHILDISH 31 MAI 2013, ora 16.00, Galeria Consiliului Judetean Timiş - Centrul Multifuncţional Bastion Theresya O expoziție ce va avea în componența ei, lucrări ale copiilor talentați ai marii familii a Universității de Vest din Timişoara .

Vernisajul va fi înlocuit de un eveniment spontan în care copii își vor desena gândurile, personajele preferate sau poveștile imaginare ... într-o compoziție comună. Astfel desenele de pe simeze vor deveni active datorită forfotei și acumulării spiritului creator din apropierea imediată. Totodată vom avea ocazia să aflăm cum vede inocența realitatea înconjurătoare.

În perioada 20-28 mai 2013 desenele pot fi depuse la secretariatul decanatului FAD (str. Oituz, nr.4) Pentru o bună organizare a simezei lucrările mici vor fi organizate pe suport carton (pentru achiziţionarea acestor suporturi necesare panotării, fiecare participant va contribui cu 10 lei) Organizarea acestora va fi realizată de către organizatorii evenimentului. Lucrările vor purta pe spate date de identificare (nume autor, câți ani are autorul, nume părinte, o adresă mail, un nr de telefon). Copiii care nu au desene sunt invitați să participe activ la realizarea unei lucrări spontane pe o suprafață de hârtie, organizată în cadrul expoziției. Creioanele cerate, pastelurile sau acuarelele și pensulele trebuie să fie aduse de fiecare participant la această acțiune.

Persoană de contact: lector dr.Valentina Ștefănescu, tel 0755 771 771, e-mail: valentina.stefanescu@yahoo.com

Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro