12 - 14
Mai

Conferinței internaționale British and American Studies


În perioada 12 – 14 mai 2016, va avea loc, la Universitatea de Vest dinTimișoara, a 26-a ediție a conferinței internaționale British and American Studies(BAS), organizată de Colectivul de Limba și Literatura Engleză al Departamentului de Limbi și Literaturi Moderne, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie.

Evenimentul se bucură de participarea domnului profesor doctor Fernando Galván, rector al Universității Alcalá, Alcalá de Henares, Madrid, Spania care va vorbi despre The English Adventures of Two Spanish Dons, a doamnei profesor doctor Anna Mauranen, prorector al Universității Helsinki, Finlanda care va vorbi despre English as a Lingua Franca – a Driver of Change in English și a domnului profesor J. Lachlan Mackenzie de la VU Universitatea Amsterdam, Olanda care va conferenția despre English Verbs Prefixed with self‐: A New Expressive Option.

Secțiunile paralele ale conferinței se desfășoară joi și vineri, între orele 9 și 19 și oferă specialiștilor cadrul pentru a prezenta lucrări din sfera literaturii britanice și americane, studiilor culturale, studiilor de gen, studiilor de traducere, lingvisticii și metodicii predării limbii engleze.

Conferința BAS reunește participanţi din 16 de țări, din patru continente, (Canada, Statele Unite ale Americii, Australia, Africa de Sud, India, Turcia, Spania, Italia, Franța, Serbia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Slovacia, Ungaria, Polonia).

Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro