29
Iun
Acces real la piaţa muncii prin întreprinderea simulată

Invitație Proiectul "Acces real la piaţa muncii prin întreprinderea simulată", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a ajuns la final de implementare. În acest sens, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, în calitate de Lider de parteneriat, împreună cu parteneri săi, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara și Structural ConsultingTM Group, au onoarea de a vă invita să participați la CONFERINŢĂ NAȚIONALĂ ”Întreprinderea simulată – garanţia succesului în carieră” eveniment ce va avea loc Sâmbătă, 29 iunie 2013, la sediul Universității „Ovidius” din Constanța, Sala Senatului.

Obiectivul general al proiectului este crearea unei reţele integrate, interregionale, de întreprinderi simulate pentru dezvoltarea aptitudinilor profesionale şi îmbunătăţirea inserţiei pe piaţa muncii a absolvenţilor facultăţilor de profil economic pe baza unor parteneriate între universitaţi și întreprinderi reale. Prin crearea reţelei integrate s-a dezvoltat un instrument modern de predare-învăţare în facultăţile cu profil economic, replicabil și adaptabil și în alte domenii de educaţie. Sistemul creat, coroborat cu dezvoltarea parteneriatelor între universitaţi si mediul real de afaceri, a asigurat premisele creșterii gradului de ocupare pe piața muncii pentru absolvenţi.

Evenimentul va reprezenta o bună oportunitate de promovare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului ”Acces real la piaţa muncii prin întreprindere simulată”, dar și de a experimenta activitățile desfășurate de studenți și masteranzi pe parcursul celor trei ani de implementare a proiectului prin participarea la simulările de afaceri în cadrul laboratoarelor de lucru.

La conferință vor participa reprezentanți ai administrației publice de la nivel local, reprezentanți ai echipei de implementare, universitaților partenere și angajatorilor din domeniile bancar, afaceri internaționale și turism și reprezentanții grupului țintă, studenți și masteranzi.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la eveniment prin transmiterea formularului atașat completat la adresa de e-mail: simulatordeafaceri@yahoo.com până miercuri, 26 iunie 2013, ora 15.00.

Ataşat vă rugăm să primiţi agenda evenimentului.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la adresa simulatordeafaceri@yahoo.com sau la numarul de telefon 021.311.59.11, Sacalus Mirela – Expert promovare, comunicare si imagine.

Vă aşteptăm la eveniment!

Cu stimă,
Prof. univ. dr. Victor Ploae,
Manager de proiect Universitatea „Ovidius” din Constanţa

Invitatie

Agenda

Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro