Miltos Yerolemou /// The Art of Adaptation – From Page to Stage to Screen

Miltos Yerolemou nu este doar faimosul actor care interpretează rolul lui Syrio Forel din serialul „Game of Thrones”, ci și un artist cu o bogată experiență în teatru și regie. Născut în Londra, cu părinți de origine cipriotă, Miltos Yerolemou a jucat pe scena britanică de teatru roluri în piese precum ”King Lear”, ”Cyrano”, ”Great Expectations”, ”A Midsummer Night’s Dream”, ”One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, ”Twelfth Night”, ”Othello”, ”Beauty and the Beast”, ”Romeo and Juliet”. În cinematografie s-a remarcat prin rolurile din producții cunoscute: ”Becoming Elizabeth”, ”The Crown”, ”Game of Thrones”, ”Murder on the Orient Express”, ”The Danish Girl”, ”Star Wars: The Force Awakens”.

Sesiunea de examene online – Q & A

Atât pentru studenții din anul I, care vor susține prima sesiune de examene din viața lor, cât și pentru studenții dintr-un an mai mare, pentru care este a doua sesiune în care sunt nevoiți să se conecteze la examene în mod online, prin multitudinea de aplicații și platforme, preocupările sunt similare: „Oare cum o să fac față? Ce se întâmplă dacă mă confrunt cu probleme tehnice?”.

În cadrul acestei întâlniri vom aborda recomandări referitoare la gestionarea examenelor în această formă virtuală, iar în a doua parte vom avea o sesiune de întrebări și răspunsuri în care vom încerca să răspundem nelămuririlor studenților cu privire la desfășurarea sesiunii de examene aferente acestui semestru.

Când? Vineri (08.01.2021), în intervalul orar 17:00-19:00.

Unde? Webinarul va avea loc pe platforma Zoom, iar înainte de a începe videoconferința participanții vor primi pe adresa de e-mail linkul de acces.