EȘTI AICI:
Materiale video

Videoclipuri Promovare UVT

International Students @WUT

Ești student internațional, ai studiile finalizate în străinătate sau cunoști cetățeni internaționali interesați să se înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara?

Alege o experiență care îți va schimba viața, ca student la UVT! 

UVT & TImișoara Promovational Video

Așa e că România este o țară frumoasă, ce are enorm de oferit?

Noi am prezentat însă Timișoara așa cum este ea: efervescentă, plină de viață și cultură.

Noi, Universitatea de Vest din Timișoara în 2022

În 2022 am investit, dezvoltat și inovat constant din dorința a le oferi studenților, profesorilor și personalului administrativ un mediu în care pot deveni cea mai bună versiune a lor.

Drumul nostru continuă cu noi provocări și proiecte ambițioase pe care, alături de voi, le vom realiza cu succes. Împreună, suntem UVT! 

Videoclip General de promovare UVT

Ești pe cale să devii un student bun? De ce să nu devii, în schimb, cea mai bună versiune a ta?  

La #WUT, te îndrumăm să te descoperi, să te dezvolți și să #BecomeYourBest.

Alătură-te WUT www.uvt.ro și explorează cel mai vibrant oraș din vestul României! #Timișoara

International Students @WUT #2

Care au fost motivele pentru care ați ales Universitatea de Vest din Timișoara? Cum ați descrie viața de student la UVT? Dacă ar fi să recomandați prietenilor Universitatea de Vest din Timișoara, ce cuvinte cheie ați folosi?

I-am rugat pe unii dintre studenții noștri internaționali să ne spună câte ceva despre experiența lor internațională la Universitatea de Vest din Timișoara. Unii dintre ei au răspuns la întrebările de mai sus, alții s-au exprimat liber și iată ce a ieșit. 

Videoclip Promovtional #UnivestSport

O săptămână cu mult spor(t) la UVT!

Timp de o săptămână, spațiile sportive ale UVT au găzduit jocuri sportive precum fotbal, handbal, baschet, volei sau beach volleyball, tenis de câmp, atletism, înot sau badminton.

Aftermovie Gala Premiilor UVT

Comunitatea Universității de Vest din Timișoara este preocupată constant de extinderea proiectelor de dezvoltare științifică și profesională, de recunoașterea meritelor și performanțelor membrilor, care, prin activitatea depusă, contribuie în mod esențial la creșterea prestigiului său academic și la realizarea misiunii UVT.

Astfel, în cadrul unui nou eveniment anual dedicat știinţelor, artelor și sportului, desfăşurat la Teatrului Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara, a avut loc a opta ediţie a Galei Premiilor UVT. 

Videoclipuri Promovare Facultăți

Facultatea de Arte și Design

„Un artist adevărat nu e unul care se simte inspirat, ci cel care îi inspiră pe alții.” – Salvador Dali

Ești original, ai o fire ușor noncomformistă și îți transpui emoțiile în artă? Vrei să-ți dai frâu liber creativității și ești pasionat de artele vizuale? Vino la Facultatea de Arte și Design din cadrul UVT să te dezvolți profesional și să te desăvârșești ca artist!

Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie

Te preocupă studiul vieții și al organismelor vii? Ești pasionat de turism și vrei să afli mai multe despre formele de relief și particularitățile diverselor țări? Îți place chimia și ți-ai dori o carieră în acest domeniu? Membrii Facultății de Chimie, Biologie, Geografie te așteaptă să fii colegul lor!

Facultatea de Drept

Ești curios cum se desfășoară procesul legislativ? Te interesează felul în care sunt legile puse în aplicare și, mai ales, cine se asigură că sunt respectate? Îți dorești o carieră în domeniul juridic? La Facultatea de Drept din cadrul UVT ai ocazia să experimentezi diversele profesii din domeniul juridic încă din timpul anilor de studiu, precum și oportunitatea de a face practică alături de un judecător, prin intermediul unui parteneriat unic pe plan național, pe care facultatea îl are cu Curtea de Apel Timișoara.

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor

Ești fascinat de lumea afacerilor și ai spirit de antreprenor? Te pricepi la calcule, formule și faci rapid conexiuni? Vrei să știi cum ia naștere și cum se promovează un brand? La Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor UVT ai ocazia să iei legătura cu mediul de afaceri încă din timpul anilor de studiu și să te pregătești pentru o carieră în acest domeniu. 

Facultatea de Educație Fizică și Sport

Ce-l determină pe sportiv să fie motivat?
 
Pune-ți motivația la treabă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – UVT

Facultatea de Fizică

Vrei să afli cum s-a format universul și cum acționează forțele care pun totul în mișcare? Te pasionează știința? Atunci vino la Facultatea de Fizică! Aceasta a ocupat locul 1 la nivelul național în prestigiosul top ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects, pentru domeniul Fizică.

Facultatea de Litere, Istorie și Teologie

Ești pasionat de istorie și vrei să afli cum s-au desfășurat evenimentele care au schimbat lumea și au transformat-o în ceea ce vedem noi azi? Vrei să stăpânești cât mai bine o limbă străină, sau ești o persoană spirituală, dornică să ajuți? Atunci te așteptăm la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul UVT.

Se spune că istoria e scrisă de învingători. Cât de diferită ar arăta dacă ar fi scrisă de cei invinși?

Facultatea de Matematică și Informatică

Ești pasionat de matematică și de informatică? Îți dorești o carieră în domeniul IT? Facultatea de Matematică și Informatică îți pune la dispoziție mijloacele și resursele necesare pentru a te dezvolta profesional.

Dacă ar fi să rezumi fericirea într-o ecuație sau o linie de cod, cum ar suna aceasta?

Facultatea de Muzică și Teatru

Ești pasionat de actorie și îți place să fii în lumina reflectoarelor? Îți dorești să aprofundezi studiul instrumentelor muzicale și să-ți urmezi pasiunea pentru muzică? Facultatea de Muzică și Teatru îți pune în scenă mai multe specializări, unde dirijorii sunt cadrele didactice implicate, artiști de renume, iar protagonistul poți fi chiar tu!

Facultatea de Sociologie și Psihologie

Ești o persoană tolerantă și dornică să ajuți? Îți dorești să înțelegi mai bine fenomenele sociale și emoțiile pe care le experimentăm de-a lungul vieții? Sau poate îți dorești să șlefuiești și să inspiri generații de elevi, fiind învățător sau profesor. Dacă ai răspuns afirmativ la una dintre aceste întrebări, Facultatea de Sociologie și Psihologie te așteaptă la admitere!

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării

„Suntem o facultate a specializărilor axate pe idei, dezbateri, concepte, gândire critică, autodisciplină, autonomie, planificare, adică acei specialiști de care societatea contemporană are nevoie în primul rând”. Dacă îți dorești să lucrezi în administrație, o carieră politică sau ești pasionat de comunicare și publicitate, vino la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării!