EȘTI AICI:
Măsuri prevenție COVID-19

Măsuri prevenție COVID-19

Cu toate că ne confruntăm cu o criză de sănătate publică, accesul echitabil la educaţie este esenţial. Credem în educaţie! De aceea, ne dorim reîntoarcerea tuturor studentilor în universitate, cu măsuri stricte de protecţie împotriva infecţiei SARS-CoV-2. COVID-19 este o boală contagioasă şi nicio activitate în comunitate nu este absolvită de riscuri. Scopul acestor informaţii este de a oferi instrucţiuni clare, care trebuie implementate si respectate, în vederea funcţionării în condiţii de siguranţă în contextul prevenirii, depistării din timp şi al controlului COVID-19.

Va fi acordată atenţie deosebită pentru evitarea situaţiilor de stigmatizare a elevilor şi a personalului care au fost expuşi la virus. Implementarea măsurilor recomandate nu elimină riscurile de transmitere a virusului SARS-CoV-2, ci doar contribuie la diminuarea acestora. Purtarea obligatorie a măştii pentru studenţi precum şi pentru întregul personal al universitaţiiunităţii atât în timpul orelor de curs, cât şi în timpul pauzelor, igiena riguroasă a mâinilor, realizarea curăţeniei şi dezinfecţiei în sali, separarea şi limitarea contactului între studenţi, neparticiparea la cursuri a studenţilor ce prezintă febră sau simptome caracteristice pentru infecţia cu SARS-CoV-2 sunt măsuri esenţiale de prevenţie.
Inceperea anului universitar necesită o largă asumare în societate în contextul importanţei accesului echitabil la educaţie şi, totodată, este nevoie de o responsabilizare a tuturor persoanelor implicate şi respectarea tuturor normelor prevăzute la nivelul universitaţii, scopul fiind acela de a diminua riscul de infecţie.

Telefon contact: +40 755 240 212

Nr. crt.
Facultate
Responsabil
Email
1
Facultatea de Muzică și Teatru
Lect. Univ. Dr. Ardeleanu Roxana Sorana
roxana.ardeleanu@e-uvt.ro
2
Facultatea de Fizică
Fiz. Dr. Gruia Adrian
adrian.gruia@e-uvt.ro
3
Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie
Vereșan Marinela
marinela.veresan@e-uvt.ro
4
Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării
Lect. Univ. Dr. Ioan Buș
ioan.bus@e-uvt.ro
5
Facultatea de Arte și Design
Alex Mihai
alexandru.mihai@e-uvt.ro
6
Facultatea de Sociologie şi Psihologie
7
Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor
Mădălin Dogaru
dorin.dogaru@e-uvt.ro
8
Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport
Sever Georgevici
sever.georgevici@e-uvt.ro
9
Facultatea de Drept
Călin Milutin
calin.milutin@e-uvt.ro
10
Facultatea de Matematică şi Informatică
Ciprian Baciu
ciprian.baciu@e-uvt.ro
11
Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie
Lect. Univ. Dr. Gabriel Bărdășan
gabriel.bardasan@e-uvt.ro