Meniu
 
»  SAS
»  DPPD
»  DNGR
»  DECIDFR
»  DMC
»  DRIU
»  CCOC
»  IT&C

Societatea Antreprenoriala Studenteasca

Universitatea de Vest din Timișoara anunță înființarea Societății Antreprenoriale Studențești - SAS UVT. SAS UVT reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar, în rândul studenților și absolvenților în primii trei ani de la absolvire.

Obiectivele Societății Antreprenoriale Studențești - SAS UVT sunt:
1) Promovarea spiritului antreprenorial în rândul studenților UVT.
2) Stimularea spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților UVT și sprijinirea înființării de start-upuri.
3) Incubarea start-up- urilor înființate de către studenții și absolvenții UVT.
4) Promovarea la nivel regional, național și internațional a start-up- urilor înființate de către studenții și absolvenții UVT.
5) Dezvoltarea de parteneriate strategice pentru susținerea start-up- urilor înființate de către studenții și absolvenții UVT.
6) Coordonarea activității tuturor incubatoarelor de afaceri (conform legii 102/2016 privind incubatoarele de afaceri), întreprinderilor simulate și altor entități antreprenoriale, din cadrul UVT.

Mai multe detalii despre activitățile derulate prin intermediul Societății Antreprenoriale Studențești - SAS UVT, în cadrul proiectului SAS – Marca UVT le găsiți aici: https://sas.uvt.ro/.
Serviciul IT&C | Tur virtual
UVT © 2020. Toate drepturile rezervate.
Blvd. V. Parvan 4, Timisoara 300223, Timis, Romania
Tel: +40-(0)256-592111    Fax: +40-(0)256-592310
Email: secretariat@e-uvt.ro