InfoCentru

InfoCentrul studențesc este structura responsabilă de comunicarea cu studenții UVT pentru toate procesele administrative, preluând aceste atribuții de la secretariatele facultăților. Astfel, InfoCentrul studențesc se ocupă, în general de:

 • preluarea solicitărilor venite din partea studenților (cereri de diverse tipuri);
 • eliberarea/vizarea legitimațiilor de student;
 • eliberarea adeverințelor de student, la solicitare;
 • oferirea de informații cu privire la procesul educațional și activitățile conexe acestuia.

 

InfoCentrul studențesc poate fi contactat online, la adresa de e-mail info@e-uvt.ro sau completând formularul disponibil pe această pagină, și are 5 puncte de lucru, în 5 sedii diferite ale UVT, care funcționează de luni până vineri, și anume:

 • sediul central UVT, sala 001 (pentru studenții următoarelor facultăți: Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie – Departamentul de Geografie, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Fizică, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării);
  Interval orar: luni, marți, joi, vineri: 8:00-16:00, miercuri: 8:00-18:00;
 • sediul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor (pentru studenții Facultății de Chimie, Biologie, Geografie – Departamentul de Biologie-Chimie, respectiv ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor);
  Interval orar – 8:00-16:00;
 • sediul Facultății de Arte și Design (pentru studenții Facultății de Arte și Design);
  Interval orar – 8:00-12:00;
 • sediul Facultății de Drept (pentru studenții Facultății de Drept);
  Interval orar – 8:00-16:00;
 • sediul Facultății de Muzică și Teatru (pentru studenții Facultății de Muzică și Teatru);
  Interval orar – 12:00-16:00.

Vă recomandăm ca atunci când aveți o solicitare să luați legătura cu InfoCentrul studențesc online, prin intermediul formularului disponibil pe această pagină.

InfoCentrul studențesc se va afla sub coordonarea doamnei secretar-șef UVT ing. Ramona Maria PUIU (ramona.puiu@e-uvt.ro).

Toate anunțurile relevante pentru studenții UVT cu privire la procesul educațional vor fi publicate și pe această pagină.

Anunțuri