UVT Digital and Green Living Lab

Fiind o universitate comprehensivă, care cuprinde atât domeniile STEAM, cât și științe sociale și umaniste, cultură și creativitate și alte subiecte asociate, UVT este prima universitate din România care găzduiește un Living Lab, recunoscut de Rețeaua Europeană a Living Labs, începând din ianuarie 2022. 

Concentrându-se pe proiecte de transformare semnificative care contribuie la îmbunătățirea stării de bine în comunitate, UVT Digital & Green Living Lab utilizează instrumente digitale și ecologice pentru proiecte de transformare, beneficiind de capitalul uman și infrastructura de educație și cercetare a UVT. 

Aderarea la ENoLL oferă acces la parteneriate europene și finanțare pentru acțiuni de cercetare și inovare menite să creeze progrese tehnologice în regiune, consolidarea capacităților pentru ecosistemul antreprenorial relevant și inovator și acces la piața europeană și internațională pentru sectorul academic, public și privat în Vestul Romaniei.

În acest moment, Rețeaua Europeană a Laboratoarelor Vii reunește peste 150 de laboratoare vii la nivel global, iar UVT Digital & Green Living Lab este membru cu drepturi depline al Rețelei Europene începând cu iulie 2022.

Contact

Fă parte din comunitatea ITT și fii la curent cu noutățile din domeniu

Dorești să ne contactezi ? Scrie-ne un mesaj chiar acum !

UVT Digital & Green Living Lab oferă cadrul de derulare a activităților de inovare deschisă la nivelul Universității de Vest din Timișoara, prin Institutul de Cercetări Avansate de Mediu, Centrul de Transfer Tehnologic și Inovare, cu implicarea capitalului uman al UVT și al partenerilor săi.

UVT Digital & Green Living Lab is the open innovation framework hosted by the West University of Timișoara (WUT), via the Advanced Environmental Research Institute, the Technology Transfer & Innovation Centre, with active involvement of the human capital of the WUT and its partners.

www.uvt.ro |livinglab@e-uvt.ro |+40-256-592750