FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Avem plăcerea de a vă anunța organizarea celei de-a treia ediții a Lunii Verzi la UVT, un pilon central al angajamentului nostru continuu pentru dezvoltare durabilă și protecția mediului. Această inițiativă, care va avea loc în perioada 8 mai – 7 iunie 2024, reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru întreaga comunitate de a participa activ la dezbateri, ateliere și acțiuni care vizează promovarea unui viitor sustenabil.

Reflectând la succesul edițiilor anterioare, dorim să extindem și mai mult orizonturile colaborării și inovației. Ediția trecută a reunit peste 1350 de participanți și a adunat peste 23 de evenimente, subliniind rolul vital al comunității academice și al partenerilor săi în promovarea schimbărilor pozitive pentru mediu. În această ediție, ne-am propus să amplificăm schimbul de idei și bune practici, motiv pentru care vă încurajăm să vă implicați, indiferent că sunteți studenți, cadre didactice, cercetători sau simpli entuziaști ai unui viitor mai verde. 

Vă mulțumim pentru interesul față de sustenabilitate și inovare și așteptăm cu nerăbdare să ne unim forțele pentru a face din ediția 2024 a Lunii Verzi la UVT un succes remarcabil.