EȘTI AICI:
Conferințele „Ambasadori la UVT” revin în mediul virtual

Conferințele „Ambasadori la UVT” revin în mediul virtual

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Activitățile și proiectele cu deschidere spre internaționalizare continuă să se deruleze la Universitatea de Vest din Timișoara.

Seria de conferințe „Ambasadori la UVT” revine și în acest an academic, de această dată online, dar cu prezența unor diplomați de marcă din întreaga lume.

Primul eveniment LIVE „Ambasadori la UVT” l-a avut ca invitat pe Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Mexicului în România, E.S. Dl. José Guillermo Ordorica Robles, care a susținut un dialog alături de prof. univ. dr. Silviu Rogobete, pe tema „Mexicul astăzi”.

Originar din Ciudad de Mexico, E.S. Dl. José Guillermo Ordorica Robles și-a început cariera diplomatică în 1993, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Mexicului, urmând ca în 2017 să fie desemnat Ambasador al Mexicului în România.

Cu o bogată experiență diplomatică (Consul în McAllen și El Paso – Texas, Boise – Idaho SUA, Director al misiunii diplomatice „Casa de México” în cadrul „Cité Internationale Universitaire de Paris”, Franța, precum și delegat al Mexicului în multiple foruri internaționale), Dl. Ordorica Robles a avut și un parcurs academic complex, în calitate de conferențiar la numeroase universități din Mexic. Întregul eveniment a putut fi urmărit, joi, 12.11.2020, de la ora 18:00, LIVE pe pagina de Facebook a UVT. 

ro_RORomanian